Vi söker en driftstekniker till va- avdelningen i Sveg med placering i Lofsdalen

Har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande jobb? Välkommen att söka jobb som driftstekniker hos Vatten och Miljöresurs.

Vilka är vi?

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vi ansvarar även för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har cirka 70 medarbetare. Inom bolaget finns fyra driftområden för va-verksamheten och det är till driftområde Sveg med placering i Lofsdalen som vi söker en medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Som driftstekniker inom va arbetar du i huvudsak med drift och underhåll av vattenverk, avloppsreningsverk, pumpstationer och ledningsnät.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av tillsyn, reparation och underhåll av våra driftanläggningar. Rörläggning, reparation, byggnation och underhåll av ledningsnäten med mera är också en del av tjänsten. Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som driftstekniker krävs det att du har lätt att samarbeta med andra, men även att du ska kunna arbeta självständigt och under eget ansvar. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från arbete inom va-processteknik. Eftergymnasial utbildning till va-drifttekniker är att föredra, men minst någon teknisk gymnasieutbildning som bas. Tidigare erfarenhet av rörläggning är meriterande. Annan motsvarande kompetens kan vara aktuell.

Meriterande är kunskap inom styr- och reglerteknik , datoriserad driftövervakning samt reparationskunnande.

Följande är krav:

- B-körkort
- God datorvana
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder

  • Fortlöpande branschspecifika utbildningar. T ex Livsmedelshygien, Provtagning, Säkerhet på väg
  • Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning under 6 månader kommer att tillämpas.
  • En omväxlande och stimulerande anställning för dig med rätt inställning

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden.

Lön och övriga anställningsvillkor enligt överenskommes i samband med anställning. Beredskapstjänstgöring ingår efter provanställning eller när tillräcklig erfarenhet finns.

Skicka ansökan, personligt brev, CV samt två referenser till jobbansokan@vattenmiljoresurs.se

Ange ”Drifttekniker Sveg-Lofsdalen ” i ämnesraden på ditt mail

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Sista ansökningsdatum: 2021-03-21

Facklig representant: Håkan Westling, 010 - 25 15 381

Pågående driftstörningar

Inga pågående driftstörningar

Senast åtgärdade driftstörningar