Vi söker renhållningsarbetare till återvinningscentraler

Vatten och Miljöresurs söker en lösningsorienterad och hjälpsam renhållningsarbetare med god känsla för service till våra återvinningscentraler i området östra Härjedalen.

Vatten och Miljöresurs är ett nybildat kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vatten och Miljöresurs omsätter cirka 110 miljoner och har 70 medarbetare. Inom bolaget finns nio återvinningscentraler och det är till området östra Härjedalen vi söker en medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som renhållningsarbetare vid området östra Härjedalen kommer du växelvis att arbeta vid Svegs, Lillhärdals, Ytterhogdals och Lofsdalens återvinningscentraler där man tar emot kunder som kommer med sitt grovavfall. Det kan vara allt från soffor och sängar till TV-apparater och farligt avfall.
Du kommer att arbeta i team där prestigelöshet är lika naturligt som att vara beredd att ta i när det behövs. Att återvinningscentralen är städad och presentabel är ert gemensamma ansvar.

Vid perioder kan belastningen på återvinningscentralerna öka vilket medför krav på din förmåga att kunna samarbeta, överblicka flera saker samtidigt och vara stresstålig.

Om dig

För att trivas i rollen som renhållningsarbetare krävs det att du är hjälpsam, lösningsorienterad och har en utpräglad känsla för service. Eftersom du träffar och hanterar kunder på daglig basis ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och utmaningar. Det kan även förekomma tunga lyft emellanåt.

Då du arbetar nära dina kollegor är det viktigt med god samarbetsförmåga samt att du är driven och bidrar med positiv energi. Vidare ser vi även att du är van att ha flera bollar i luften.

Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.


Kvalifikationer

Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Fullständig gymnasieutbildning
- Social kompetens
- Allmän datorvana
- B-körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenheter inom återvinningsbranschen
- Kännedom om farligt avfall
- Körkort BE, samt motorsågs och röjsågskörkort

Så ansöker du

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde 2020-01-02. Tjänsten innefattar kvälls och helgtjänstgöring. Provanställning kommer att tillämpas. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Skicka ansökan, personligt brev och CV, till jobbansokan@vattenmiljoresurs.se

Ange ”Ansökan renhållningsarbetare” i ämnesraden

Sista ansökningsdatum: 2019-11-30