Vi söker en kundservicemedarbetare

Är du strukturerad men även flexibel och stresstålig? Är du serviceinriktad och initiativ-/ansvarstagande?

Då kan du vara vår nya kundservicemedarbetare.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos Vatten och Miljöresurs kommer du att besvara frågor gällande vatten, avlopp och avfall från fastighetsägare i våra ägarkommuner Berg och Härjedalen. Frågorna inkommer via telefon, e-mail, brev och vår hemsida.

Du kommer att underhålla och uppdatera vårt verksamhetssystem och kundregister som idag ligger i EDP Future. Att ta fram statistik och underlag till utredningar och avtal ingår också.

Våra båda ägarkommuner har avfallsordningar, avfallsplaner och taxor som för närvarande skiljer sig från varandra. Att informera om och agera enligt dessa är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du ha erfarenhet från kundbemötande. Det krävs mycket god datavana då många olika system ska hanteras i vardagen och framförallt för att kunna sköta registerhållningen.

Då vårt verksamhetsområde är stort till ytan krävs även körkort klass B. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du pratar och skriver mycket god svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Erfarenhet från arbete med EDP Future är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara bra på att få med dig folk, vara pedagogisk, uthållig och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan bemöta olika personligheter via telefon samt att anpassa budskapet efter mottagaren.

Du sätter dig in i nya verksamhetssystem, är nyfiken på och lär dig dess funktioner.

Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är strukturerad men även flexibel och stresstålig. För att passa in i rollen läggs stor vikt vid egenskaper som serviceinriktad och initiativ-/ansvarstagande.

Vilka är vi?

Vatten och Miljöresurs är ett nybildat kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 110 miljoner och har 70 medarbetare.

Processen

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast. Provanställning kommer att tillämpas. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Skicka ansökan, personligt brev och CV, till lina.eklund@vattenmiljoresurs.se

Sista ansökningsdatum: 2019-11-28

Arbetsgivare: Vatten och Miljöresurs

Ort: Enligt överenskommelse Heltid, 100%.